Öğrencilerimiz Teknolojiyle Yaratıcılıklarını Konuşturdu ⋅ Modafen

Öğrencilerimiz Teknolojiyle Yaratıcılıklarını Konuşturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yaşları 7,5 ile 13 arasında değişen, Modafen öğrencilerinin de içerisinde yer aldığı 15 çocuk iPad ve Apple Pencil ile kendi portrelerini çizdi.

“iPad ile Benim Portrem” adlı çalışmalarında çocuklar iPad’in çok yönlülüğüyle kendi hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını birleştirdi. Böylece ortaya birbirinden keyifli 16 otoportre çıktı. ApplePencil ile iPad üzerinde sınırsız kâğıt, rengârenk ve hiç bitmeyen boyalarla çizim yapan çocukların bazıları kendini sevgiyle beslediği ev hayvanın yanında ya da en sevdiği çiçeklerle çizerken bazıları da hayal ettiği mesleği portresinde yansıttı. Okulumuzun 3C sınıfı öğrencilerinden Efe Nalbantoğlu ve 6D sınıfı öğrencilerinden Nil Turnaoğlu’nun da çalışmaları yazılı basın ve görsel basın başta olmak üzere ulusal kanal reklamlarında ve billboardlarda yer alıyor.

Modafen olarak hayallerini, sevgilerini ve duygularını sanatla, yansıtan öğrencilerimiz Efe Nalbantoğlu ve Nil Turnaoğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Efe Nalbantoğlu

Nil Turnaoğlu

download

25 Nisan 2018 Çarşamba
modafenli aileler modafenli aileler modafen ailesi modafenli olmak modafen kültürü yurt dışı eğitim bursları A-tipi birey modafen staj olanakları modafen a tipi eğitim
modafenli öğrenciler

Modafenli olmak için...

2025-26 Eğitim Öğretim Yılı başvurularınızı Modafen Kampüs alanına gelmeden yapmanız için Modafen Kayıt Birimi olarak yanınızdayız.

Modafen’e kayıt sürecinin ilk adımı olan online tanışma randevusu talepleriniz için; 0216 641 57 83 numaralı telefondan bize ulaşabilir veya formu doldurabilirsiniz.

    Öğrenci Bilgileri

    Adı Soyadı

    Okulu

    Doğum Tarihi

    Kayıt Olmak İstediği Sınıf

    Veli Bilgileri

    Adı Soyadı

    E-posta Adresi

    Telefon Numarası

    Referanslar

    Not